Zorgvinder

Hoe werkt het

Omdat er in Nederland vele vormen van begeleid wonen worden aangeboden en het vinden van de juiste vorm best lastig kan zijn, is begeleid-wonen.nl in het leven geroepen. Het doel van Begeleid-wonen.nl is om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en mensen met zorgvragen zo goed mogelijk te kunnen informeren over de mogelijkheden van begeleid wonen.

Hoe werkt het voor zorgvragers?

Mensen met zorgvragen kunnen via ons zoeksysteem gemakkelijk en snel een zorgorganisatie vinden bij hen in de buurt door specifiek te zoeken. In ons zoeksysteem werken wij met filters. Wanneer je bijvoorbeeld filtert op afstand, autisme of ouderen, krijg je een overzicht van zorgaanbieders die hierin gespecialiseerd zijn.

Wanneer je klikt op een zorgorganisatie kun je meer informatie lezen over de organisatie en bij interesse contact met de organisatie opnemen. Twijfel je tussen meerdere organisaties? Ga dan vrijblijvend gesprekken aan met meerdere organisaties en kijk welke organisatie jou het beste verder kan helpen.

Hoe werkt het voor zorgorganisaties?

Zorgorganisaties kunnen zich aanmelden op onze website door het contactformulier in te vullen. Vermeld je aanbod, expertise en vestigingsplaats(en). Hoe uitgebreider het profiel, hoe groter de kans dat zorgvragers jouw organisatie kiezen.